SØK

Du er her: MotorScoop Norge AS » Moped

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Alle fortjener en god moped.

OBS:
Er du under 18 år MÅ du har tillatelse foreldre eller verge for å kunne bestille varer, moped, ATV etc!!!

 «Benytt menyen til venstre for å velge din nye moped.

Access Streak ATV moped er registrert for 2 personer.

Mopedene opplever en renessanse i Norge. Dette skyldes ikke minst den kontinentale scooterboomen, som nå også er i ferd med å spre seg hit.

Til tross for at dagens mopedbilde domineres av scooterne, finnes det et rikholdig utvalg av forskjellige mopedtyper. Fra enkle og billige bruksmopeder, via tøffe off-roadere, til rå sportsmaskiner med racingdesign.
Felles for alle, er en motorstørrelse på maks 50 kubikk og en toppfart, begrenset oppad til 45 km/t. Tidligere hadde mopedene en effekt/fartsgrense på 2,5 hk/50 km/t.
Med 45 km/t som høyeste hastighet, finnes det ikke lenger noen effektbegrensning.

Dette har ført til at mopedene har bedre trekkevne enn før, hvilket bidrar til bedre flyt og økt framkommelighet, ikke minst i motbakker.Offroadmopedene har i mange år vært den store slageren på det norske markedet. Nå imidlertid scooterne i ferd med å ta over dominansen. Med elstart og automatgir, er de perfekte i byen. De er også nøysomme i drift og krever moderat vedlikehold.
Stadig flere får øynene opp for hvilke muligheter som ligger i scootermopeden. Med spennende design, minimale kostnader og suverene bruksegenskaper, er scooteren blitt det nye trendkjøretøyet.

Visste du at..

Honda produserte 900 000  Cub mopeder i 1963. Når produksjonen var på sitt høyeste, forlot en Super Cub samlebåndet hver tolvte sekund!


Til toppen av siden

Topp

Motor Scoop Norge AS, 1950 Rømskog | Tlf: 69 85 96 66 - Fax: 69 85 96 67 - post@motorscoop.no

Motor Scoop Norge AS © 2005-18 - Innholdsoversikt | Siteman CMS